Sähköurakointi kaikkiin kiinteistöihin

Osaava sähköurakoitsija on voittajan valinta

Asennamme kaikki nykyaikaiset sähkö- ja telejärjestelmät halutulla urakkamuodolla.

Jätä yhteydenottopyyntö

Sähköurakointi

Sähköasennustöissä lopputulos on tärkein

Tämän päivän sähköurakoinnin vaatimustaso asettaa urakoitsijoille riman korkealle. Digitalisaation eteneminen ja urakkamuotojen kehitys rakennusalalla vaativat rautaista ammattitaitoa niin projektinjohdolta kuin sähköasentajiltakin. Haluamme olla kehityksen kärjessä tarjoamalla tämän hetken parhaita testattuja ratkaisuja, eikä uuden kehittäminenkään tuota ongelmia.

Osaavaa sähköurakointia Oulussa ja muualla Pohjois-Suomessa

Toimimme pääsääntöisesti Oulussa ja Pohjois-Suomessa, mutta palvelemme asiakkaitamme tarvittaessa myös koko maassa. Sähköurakoinnin asiakkaitamme ovat yritykset, taloyhtiöt, rakennusliikkeet ja julkinen sektori. Henkilöstöllämme on kokemusta korjausrakentamisessa toimitilojen tilamuutoksista linjasaneerauksiin sekä suuriin vaiheistettuihin talotekniikan projektijohtourakoihin.

Sähköinen talotekniikka

Toteutamme kaikki
sähköasennukset ja -järjestelmät

Toteutamme sähköurakat kokonaisuudessaan tarvittavine järjestelmineen. Oman osaamisemme ja luotettavien yhteistyökumppaniemme avulla rakennamme toimivan kokonaisuuden sisältäen tele- ja tietojärjestelmät, paloilmoitin- ja turvajärjestelmät sekä älykkäät taloautomaatio- ja valaistuksenohjausjärjestelmät.

Urakkamuodot

Palvelua suunnittelusta toteutukseen

Hanke- ja toteutussuunnittelun aikana luodaan perusta toteutukselle. Olemme mielellämme mukana ohjaamassa suunnittelua jo tässä vaiheessa tuodaksemme kokemuksemme ja asiantuntemuksemme tilaajan käyttöön.

Erilaiset urakkamuodot vaativat projektiosaamista ja -työkaluja

KVR-, projektinjohto- ja allianssiurakat eivät ole meille kirosana. Tärkein tavoitteemme on aina tyytyväinen asiakas ja loppukäyttäjä, ja yhteistoiminnallisilla urakkamuodoilla pääsemme parhaaseen lopputulokseen. Työtapamme projektien johtamisessa ja käyttämämme tietojärjestelmät mahdollistavat säntillisen projektinhallinnan sekä tarkan raportoinnin. Poikkeamiin reagoidaan välittömästi yhdessä tilaajan kanssa.