Meille töihin

Onko sinusta Liittäjäksi?

On asioita, joista emme tingi. Sovitko sinä huipputiimiimme tekemään parempaa sähköistä talotekniikkaa?

Avoimet työpaikat

Sähkö- ja automaatio­asentajia Ouluun

Lisäkäsiä tarvitaan! Haemme sähkö- ja automaatioasentajia urakkakohteisiimme, pienprojekteihin, keikkatöihin, sähköajoneuvojen latauspisteiden asennuksiin ja järjestelmäasennuksiin. Työmme sijaitsevat pääasiassa Oulun alueella. Teemme projekteja myös muualle Pohjois-Suomeen.

Sähköasentaja

Sähköasentajia (huolto/keikkatyöt)

Tule meille Sähkö-Liittäjäksi! Työsuhde kokoaikainen ja toistaiseksi voimassaoleva. Saat käyttöösi varustellun huoltoauton.  Tehtäviin kuuluu sähköasennus- huolto ja korjaustyöt asiakkaidemme kohteissa

Sähköasentaja oulu

Sähköasentajia (urakointi)

Tule meille Sähkö-Liittäjäksi urakointiin! Tarjolla sekä toistaiseksi voimassa olevia että määräaikaisia pestejä. Tehtäviin kuuluu sähkö- ja telejärjestelmien asennukset työmaillamme. Toimit

Sijainti ja matkakustannukset

Jos asennuskohde on Oulun tai Kempeleen alueella, kaikki matkakustannukset sisältyvät pakettihintaan.

Muiden kuntien alueella sijaitseviin kohteisiin tilauksen hintaan lisätään edestakainen kilometriveloitus 1,00€ / km toimipisteeltämme Jukolantie 16, Oulu.

Asennusympäristö

Kaapelointi pinta-asennuksena < 10m
Sisältää latausaseman asennuksen seinälle, kaapelointi pinta-asennuksena.
Kaapelointia sisällä enintään 2 metriä ja ulkoseinällä enintään 10 metriä tai 10m kaapeloinnin autotallin sisällä.
Sisältää yhden puuseinän lävistämisen, mikäli joudutaan tekemään kiviseinän lävistys, valitse ”Kaapelointi pinta-asennuksena < 30m”.

Kaapelointi pinta-asennuksena < 30m
Asennushinta määräytyy tämän mukaisesti mikäli kaapelointimatka on 10-30m, lävistettäviä seiniä on enemmän kuin yksi, asennukseen sisältyy kiviseinän läpivienti tai asema kiinnitetään kiviseinään.

Muu
Mikäli kaapelointipituus on suurempi tai asennustapa muu kuin pinta-asennus, esimerkiksi maakaapelointi, annamme asennuksesta tarjouksen tapauskohtaisesti.

Optiot

Aseman kulutuksen mittaus
Tarvitset sähköenergian kulutuksen mittauksen esimerkiksi, jos sinulla on työsuhdeauto ja veloitat latausten osuuden sähkölaskustasi työnantajalta.

Dynaaminen kuormanhallinta
Kuormanhallinta mahdollistaa lataamisen aina mahdollisimman tehokkaasti kuitenkin siten, ettei sähköliittymäsi maksimikuormitus ylity. Kun käytät muita tehokkaita sähkölaitteita kuten liesi tai sähkökiuas samanaikaisesti latauksen kanssa, latausvirta pienenee automaattisesti.