Sähköalan asiantuntijapalvelut

Kuntoarvio ja kustannus­laskenta päätöksenteon tukena

Tarjoamme rakennuttajille ja rakennusliikkeille talotekniikan asiantuntijapalveluita.

Jätä yhteydenottopyyntö

Rakennuttamisen tueksi

Asian­tuntemuksemme on rakennuttajien, rakennus­liikkeiden ja kiinteistön omistajien käytettävissä

Haluamme olla auttamassa rakennushankkeiden sähköisen talotekniikan toteuttamisessa lähtötilanteen kartoituksesta, tavoitteiden asettamisesta ja suunnittelusta lähtien.

Kuntoarvio

Nykytilanne ja akuutit puutteet
selville sähkölaitteiston kuntoarviolla

Saneerausta suunniteltaessa on tärkeää selvittää lähtötilanne. Kuntoarvion perusteella voidaan arvioida se, mitä järjestelmiä kannattaa talon tai kiinteistön saneerauksessa säästää, mikäli tarkoituksena ei ole purkaa kohdetta ja rakentaa kaikkea uusiksi. Jos viime remontista on jo aikaa ja sähköjärjestelmän kunto epäilyttää, voi olla syytä tarkastaa asennusten kunto, vaikkei isompaa remonttia muuten olisikaan tulossa.

Suunnittelunohjaus

Kohti toteutusta oikeilla eväillä

Tarjoamme rakennusliikkeille ja rakennuttajille asiantuntevaa suunnittelunohjauspalvelua. Tällöin urakoitsijan osaaminen toteutuksesta tuodaan mukaan jo suunnitteluvaiheessa ja vältetään tarpeeton lisäsuunnittelu toteutuksen aikana.

Kustannusarviot

Kustannuksiin selvyyttä suunnittelu­vaiheessa

Tarjoamme kustannuslaskentapalveluita rakennuttajille suunnitteluvaiheeseen. Laskemme tarvittaessa erilaisten vaihtoehtojen kustannusvaikutuksia tilaajan päätöksenteon tueksi.

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa palveluistamme?

Voit ottaa yhteyttä suoraan tämän palvelualueen vastuuhenkilöön tai lähettää viestin yhteydenottolomakkeemme kautta.

Sijainti ja matkakustannukset

Jos asennuskohde on Oulun tai Kempeleen alueella, kaikki matkakustannukset sisältyvät pakettihintaan.

Muiden kuntien alueella sijaitseviin kohteisiin tilauksen hintaan lisätään edestakainen kilometriveloitus 1,00€ / km toimipisteeltämme Jukolantie 16, Oulu.

Asennusympäristö

Kaapelointi pinta-asennuksena < 10m
Sisältää latausaseman asennuksen seinälle, kaapelointi pinta-asennuksena.
Kaapelointia sisällä enintään 2 metriä ja ulkoseinällä enintään 10 metriä tai 10m kaapeloinnin autotallin sisällä.
Sisältää yhden puuseinän lävistämisen, mikäli joudutaan tekemään kiviseinän lävistys, valitse ”Kaapelointi pinta-asennuksena < 30m”.

Kaapelointi pinta-asennuksena < 30m
Asennushinta määräytyy tämän mukaisesti mikäli kaapelointimatka on 10-30m, lävistettäviä seiniä on enemmän kuin yksi, asennukseen sisältyy kiviseinän läpivienti tai asema kiinnitetään kiviseinään.

Muu
Mikäli kaapelointipituus on suurempi tai asennustapa muu kuin pinta-asennus, esimerkiksi maakaapelointi, annamme asennuksesta tarjouksen tapauskohtaisesti.

Optiot

Aseman kulutuksen mittaus
Tarvitset sähköenergian kulutuksen mittauksen esimerkiksi, jos sinulla on työsuhdeauto ja veloitat latausten osuuden sähkölaskustasi työnantajalta.

Dynaaminen kuormanhallinta
Kuormanhallinta mahdollistaa lataamisen aina mahdollisimman tehokkaasti kuitenkin siten, ettei sähköliittymäsi maksimikuormitus ylity. Kun käytät muita tehokkaita sähkölaitteita kuten liesi tai sähkökiuas samanaikaisesti latauksen kanssa, latausvirta pienenee automaattisesti.