Sähkötyöt kaikkiin tarpeisiin

Sähköasennusten korjaus- ja muutostyöt

Teemme sähkötyöt pistorasian asentamisesta aina laajamittaisiin saneerauksiin saakka.


Palvelumme


Ota yhteyttä

Jätä yhteydenottopyyntö

Sähkötyöt ammattitaidolla

Sähköasentaja palveluksessasi

Huoltoautomme palvelevat kaikissa sähkötöihin liittyvissä tarpeissa. Tarkastamme nykyisten asennusten kunnon, suunnittelemme ja suoritamme tarpeiden mukaiset muutokset dokumentointia unohtamatta.

Osaava sähkömies säästää aikaa ja rahaa

Kartoitamme jo tilauksen tai tarjouspyynnön yhteydessä asiakkaan tarpeet mahdollisimman tarkkaan pystyäksemme tarjoamaan sopivaa ratkaisua ja huomioimaan mahdolliset lisätarpeet, joita ei ole vielä otettu huomioon. Hyvän valmistautumisen kautta työaika kohteessa on mahdollisimman tehokasta.

Yksityishenkilöille

Pistorasian lisäyksestä
koko talon sähkö­saneeraukseen

Suoritamme kaikki kodin sähkötyöt tehokkaasti yksittäisistä lisäyksistä keittiö- ja kylpyhuoneremonttien sähkötöihin sekä kokonaisten omakotitalojen sähkösaneerauksiin. Tunnemme eri aikakausien sähköasennusten erityispiirteet ja riskit. Epäilyttääkö talosi sähkölaitteiston kunto? Teemme kartoituksen, jossa on listattuna turvallisuuteen vaikuttavat puutteet ja ehdotukset sähköjärjestelmän parantamiseksi hintoineen.

Kotitalousvähennykseen oikeuttavissa töidemme laskuissa on verottajan vaatimat erittelyt aina valmiina. Alla verottajan ohje kotitalousvähennyksestä vuodelle 2020:

”Vuonna 2020 teetetyissä töissä kotitalousvähennyksen maksimi on 2 250 euroa. Saat maksimimäärän, kun yritykselle maksamasi laskun loppusummassa on 5 875 euroa työn osuutta. Omavastuu on 100 euroa vuodessa. Kun maksat työstä yritykselle, saat vähentää 40 % vähennykseen oikeuttavan työn arvonlisäverollisesta hinnasta.”

Katso lisätietoa kotitalousvähennyksestä Verottajan sivulta.

Taloyhtiöille

Sähkömies pitää
taloyhtiön asennukset turvallisina

Tyypillisiä töitämme taloyhtiöissä ovat viallisten sähkölaitteiden ja -kalusteiden uusimiset, pihavalaistusten parannukset, autolämmitystolppien tarkastukset ja korjaukset sekä sähköauton latauspisteiden asennukset. Työskennellessämme taloyhtiöissä tarkkailemme myös muiden asennusten kuntoa ja raportoimme isännöitsijälle havaituista puutteista.

Yrityksille

Toimitilojen sähkömuutokset
Avaimet käteen -periaatteella

Suunnittelemme ja saneeraamme toimitilat asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Toteutamme ravintoloiden, toimistojen, myymälöiden ja muiden vastaavien kohteiden sähkötyöt joustavasti ja laadukkaasti.

Hinnasto

Sähkötöiden hinnasto

Asennustöiden hinnastomme sis. alv 24%. Voimme tarjota sähkötyöt ja tarvikkeet myös kokonaisurakkana, jos suoritus on selkeä ja työn vaatima aika voidaan arvioida.

Työaikaan lasketaan tarvikkeiden keräys/nouto, työ kohteessa, matka-ajat ja töiden dokumentaation laatiminen.