Sähkötyöt kaikkiin tarpeisiin

Sähköasennusten korjaus- ja muutostyöt

Teemme sähkötyöt pistorasian asentamisesta aina laajamittaisiin saneerauksiin saakka.

Jätä yhteydenottopyyntö

Sähkötyöt ammattitaidolla

Sähköasentaja palveluksessasi

Huoltoautomme palvelevat kaikissa sähkötöihin liittyvissä tarpeissa. Tarkastamme nykyisten asennusten kunnon, suunnittelemme ja suoritamme tarpeiden mukaiset muutokset dokumentointia unohtamatta.

Osaava sähkömies säästää aikaa ja rahaa

Kartoitamme jo tilauksen tai tarjouspyynnön yhteydessä asiakkaan tarpeet mahdollisimman tarkkaan pystyäksemme tarjoamaan sopivaa ratkaisua ja huomioimaan mahdolliset lisätarpeet, joita ei ole vielä otettu huomioon. Hyvän valmistautumisen kautta työaika kohteessa on mahdollisimman tehokasta.

Yksityishenkilöille

Pistorasian lisäyksestä
koko talon sähkö­saneeraukseen

Suoritamme kaikki kodin sähkötyöt tehokkaasti yksittäisistä lisäyksistä keittiö- ja kylpyhuoneremonttien sähkötöihin sekä kokonaisten omakotitalojen sähkösaneerauksiin. Tunnemme eri aikakausien sähköasennusten erityispiirteet ja riskit. Epäilyttääkö talosi sähkölaitteiston kunto? Teemme kartoituksen, jossa on listattuna turvallisuuteen vaikuttavat puutteet ja ehdotukset sähköjärjestelmän parantamiseksi hintoineen.

Kotitalousvähennykseen oikeuttavissa töidemme laskuissa on verottajan vaatimat erittelyt aina valmiina. Alla verottajan ohje kotitalousvähennyksestä vuodelle 2020:

”Vuonna 2020 teetetyissä töissä kotitalousvähennyksen maksimi on 2 250 euroa. Saat maksimimäärän, kun yritykselle maksamasi laskun loppusummassa on 5 875 euroa työn osuutta. Omavastuu on 100 euroa vuodessa. Kun maksat työstä yritykselle, saat vähentää 40 % vähennykseen oikeuttavan työn arvonlisäverollisesta hinnasta.”

Katso lisätietoa kotitalousvähennyksestä Verottajan sivulta.

Taloyhtiöille

Sähkömies pitää
taloyhtiön asennukset turvallisina

Tyypillisiä töitämme taloyhtiöissä ovat viallisten sähkölaitteiden ja -kalusteiden uusimiset, pihavalaistusten parannukset, autolämmitystolppien tarkastukset ja korjaukset sekä sähköauton latauspisteiden asennukset. Työskennellessämme taloyhtiöissä tarkkailemme myös muiden asennusten kuntoa ja raportoimme isännöitsijälle havaituista puutteista.

Yrityksille

Toimitilojen sähkömuutokset
Avaimet käteen -periaatteella

Suunnittelemme ja saneeraamme toimitilat asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Toteutamme ravintoloiden, toimistojen, myymälöiden ja muiden vastaavien kohteiden sähkötyöt joustavasti ja laadukkaasti.

Hinnasto

Sähkötöiden hinnasto

Asennustöiden hinnastomme sis. alv 24%. Voimme tarjota sähkötyöt ja tarvikkeet myös kokonaisurakkana, jos suoritus on selkeä ja työn vaatima aika voidaan arvioida.

 • Asennustyö
  arkisin klo 8-16
  66,00 €/h
 • Ylityöt
  2 ensimmäistä tuntia
  99,00 €/h
 • Ylityö
  seuraavat tunnit
  132,00 €/h
 • Lauantaityö 99,00 €/h
 • Sunnuntai/arkipyhä 132,00 €/h
 • KNX/Dali-ohjelmointi 95,00 €/h
 • Huoltoautomaksu
  (max. 25km)
  30,00 €/käynti
 • Yli 25km matkat 1,00 €/km
 • Laskutuslisä
  sähköpostilasku
  0,00 €/lasku
 • Laskutuslisä
  paperilasku
  5,00 €/lasku
 • Pientarvikelisä 10,00 €/käynti

Työaikaan lasketaan tarvikkeiden keräys/nouto, työ kohteessa, matka-ajat ja töiden dokumentaation laatiminen.

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa palveluistamme?

Voit ottaa yhteyttä suoraan tämän palvelualueen vastuuhenkilöön tai lähettää viestin yhteydenottolomakkeemme kautta.

Sijainti ja matkakustannukset

Jos asennuskohde on Oulun tai Kempeleen alueella, kaikki matkakustannukset sisältyvät pakettihintaan.

Muiden kuntien alueella sijaitseviin kohteisiin tilauksen hintaan lisätään edestakainen kilometriveloitus 1,00€ / km toimipisteeltämme Jukolantie 16, Oulu.

Asennusympäristö

Kaapelointi pinta-asennuksena < 10m
Sisältää latausaseman asennuksen seinälle, kaapelointi pinta-asennuksena.
Kaapelointia sisällä enintään 2 metriä ja ulkoseinällä enintään 10 metriä tai 10m kaapeloinnin autotallin sisällä.
Sisältää yhden puuseinän lävistämisen, mikäli joudutaan tekemään kiviseinän lävistys, valitse ”Kaapelointi pinta-asennuksena < 30m”.

Kaapelointi pinta-asennuksena < 30m
Asennushinta määräytyy tämän mukaisesti mikäli kaapelointimatka on 10-30m, lävistettäviä seiniä on enemmän kuin yksi, asennukseen sisältyy kiviseinän läpivienti tai asema kiinnitetään kiviseinään.

Muu
Mikäli kaapelointipituus on suurempi tai asennustapa muu kuin pinta-asennus, esimerkiksi maakaapelointi, annamme asennuksesta tarjouksen tapauskohtaisesti.

Optiot

Aseman kulutuksen mittaus
Tarvitset sähköenergian kulutuksen mittauksen esimerkiksi, jos sinulla on työsuhdeauto ja veloitat latausten osuuden sähkölaskustasi työnantajalta.

Dynaaminen kuormanhallinta
Kuormanhallinta mahdollistaa lataamisen aina mahdollisimman tehokkaasti kuitenkin siten, ettei sähköliittymäsi maksimikuormitus ylity. Kun käytät muita tehokkaita sähkölaitteita kuten liesi tai sähkökiuas samanaikaisesti latauksen kanssa, latausvirta pienenee automaattisesti.